Tuesday, November 9, 2010

satu kisah cinta yang suda berakhir(8Nov10)

pengakhiran sebuah cerita percintaan..

girl: i'm better of alone
a few minutes
boy:law itu yang eyma nk,abg lepaskan..
tpy knpe bwu skunk??pape pun thknz..

girl:ok..tenk,moge lepas nie abg jmpe ngn pmpuan yang jaoh lebih bek dr eyma..
boy:btol ckp abg dulukan,eyma akn tggalkan abg bile dpt stdy balek..
xkan de girl ag di aty abg lpas nie..abg da muak ngn pangai girl..

di dalam aty girl tu berkate:

"Ya Allah,bukan itu yang aku cube lakukan,xpernah terlintas dipkran aku utk perlakukan dia cm nie..Aku break bkn sebab aku student ipta n bukan jgk sebab aku de laki lain..Tpy aku taknak terus menerus mempermainkan perasaan dia.."

girl :: eyma bkn orang yang abg mksdkan,never and never will what u say..

"dalam pd mase tuh,hty girl tu tertekan lalu menistiskan sebuah permata yang berharga apabila boy mengatakan sume pmpuan same...
dan akn membenci pmpuan.."

boy:wtp nk nges lau 2 yg eyma nk..abg spt kain putih,ble kotor cmpak kn dlm tong sampah..
buang pe sume bende yg blh mengingat kan abg.

girl:tpy eyma xnah terniat nk wt cm nie kt abg..ta pnh same sekali..
boy:eyma xnah wt pe yg abg ckp ye..hbes tu pe yg eyma wt smpai cm nie?
dulu bkas tunang abg wt abg cm nie,skrg eyma plak..
girl serangga perosak hidop abg..

girl :tunang?abg ta pernah bg thu pon yang abg pnh bertunang?
boy:abg xnk igtkan..amat perit situasi yg abg lalui..mlm nie(8nov10) eyma tlah
mengingtkan abg pd peristiwa lampau..
thknz!!lpe kan abg!!
abg akn jauh diri dari eyma..bye!

girl:tpy satu je yg Eyma minx,tlg la jgn benci pmpuan..
xsume yg jahat cm eyma..
boy:maaf,benci abg krna aty n perasaan terluka..
abg benci eyma n abg benci girl.

girl:tlg la abg,nie permintaan terakhir..
tlg jgn benci pmpuan..
boy:sudah la eyma...eyma la yg terakhir n xde ag..

"girl tu xmmpu berkate2 lg"
boy:cukupla..xde pe ag kan..semuanya tggal kenangan..

p/s: tlg jangan jd seperti girl ini yg ta pernah hargai orang yg menyayanginya....
better be yourself n try to honest wif bf/gf...

2 comments:

  1. hrgai la org yg ade dgn kiter...

    ReplyDelete
  2. yarhh,that's true....
    100 percent i support u...

    ReplyDelete